GRIZLY Csíráztatni való magok mix Mungóbab, lucerna, retek BIO 250 g


1790 Ft

Akciós termék GRIZLY Csíráztatni való magok mix Mungóbab, lucerna, retek BIO 250 g gyártótól GRIZLY nálunk olcsón az ára 1790 Ft.

  • Gyártó/Márka:
    GRIZLY
  • EAN: 8595678410586
GRIZLY Mungóbab, lucerna, retek BIO Csíráztatni való magok mix  250 g Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok Összetétel: Mungóbab*, Takarmánylucerna*, retek* *CZ-BIO-003 az ökológiai gazdálkodás terméke Származási ország: Olaszország Tárolás: Hűvös, sötét és száraz helyen tárolandó. Csomagolás: Újrazárható PP-csomagolás vagy vákuumzáras PP-csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, de ez nem befolyásolja a minőséget). Jellemzők és előnyök:   A mungóbab, a lucerna és a retek csírák keveréke remek ízkombináció, amely együtt csíráztatásra is alkalmas. Ezzel a keverékkel a fehérjék, enzimek, antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányát érheted el, és talán nem is akarsz semmi mást csíráztatni. A Mungo keverékek kiegyensúlyozott arányban tartalmaznak fehérjét, A-, B-, C- és E-vitamint, vasat, kalciumot, magnéziumot és káliumot. A lucerna viszont fehérjében, B-vitaminokban, A-, C- és E-vitaminban nagyon gazdag csíra, amely emellett jelentős mennyiségű foszfort, kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, szelént és cinket is tartalmaz. A retekcsírák egy nagy adag C-vitamint adnak ehhez a tápanyagbombához a természetes és erős immunitás érdekében, valamint enyhén fűszeres ízt. A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik. A magok csíráztatásával olyan enzimeket aktiválunk a magokban, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban lévő esszenciális aminosavak mennyisége megnő, a vitamin- és ásványianyag-tartalom pedig többszörösére emelkedik. Felhasználás:  A csíráztatott mungóbab, lucerna és retek magokat salátákhoz, tésztákhoz, levesekhez adhatjuk, kenyérre kenhetjük, vagy zöldség turmixokban használhatjuk. Használati utasítás:​ A magokat vízben áztatjuk 8-12 órán keresztül. Hagyja a magokat csírázni a csírázó edényben 4-6 napig. A csírázás során naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A teljesen csírázott, fogyasztásra kész magvak mérete 2,5-5 cm. Az ideális hőmérséklet az egész folyamathoz 20°C. A három csírázó mag tápláló kombinációja gyönyörűen működik együtt. A mungóbab, a lucerna és a retek tökéletes triót alkot, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és fehérjékkel.